Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com 
Akce a novinky
Tlaková zkouška těsnosti HDPE 40/32, 50/42 a mikrotrubiček z protokolem

Vysokotlaká zkouška, kalibrace a lokalizace-trasování jsou v současné době jediné zkušební metody pro zkoušení HDPE trubek a mikrotrubiček. Technologie zařízení nabízí uživateli optimální podporu pro vysokotlaké testování podle nových standardů.

Univerzální tlakový tester DPG 17U pro testování HDPE trubek, mikrotrubiček a potrubí KR funguje v rozsahu 0 ... 7 barů. Obsluha probíhá pomocí 7 "barevného grafického dotykového displeje. Nové zařízení podporuje uživatele jednoduchým ovládáním a ovládáním z nabídky.

Výsledkem je maximální podpora pro uživatele. Zkušební protokoly jsou uloženy v zařízení a lze je načíst na standardní PC přes rozhraní USB. Zpráva zobrazená vlevo ukazuje úspěšný test „splněna kritéria testu“ 2. zpráva zobrazená vlevo ukazuje neúspěšný test „kritéria testu nejsou splněna“ • Horní oblast: Obecné údaje: Provádějící společnost s názvem zkoušející, staveniště, potrubí, teplota, časy, data měřicího zařízení se stavem kalibrace • Střední oblast: Vyhodnocení tlakové zkoušky pomocí barevně odlišných příkazů: „kritéria testu splněna“ nebo „kritéria testu nejsou splněna“. • Dolní oblast: grafika doby usazování a hlavních testovacích fází. Kód Typ Označení Tlak 231740 DPG 17U Univerzální tlakoměr 0-7 bar.

Vysokotlaká zkouška je v současné době nejběžnější zkušební metodou v oblasti tlakových zkoušek HDPE trubek a mikrotrubiček.Tato zkušební metoda se používá pro silnostěnné kabelové ochranné trubky (trubky KR) a mikrotrubičky. HDPE Trubka 40/32, 50/42  je nejběžnější aplikací, zatímco pro mikrotrubičky lze testovat širší řadu trubiček v rozsahu od 7x1,5 do 20x2,5 mm.

Test vysokého tlaku rozlišuje mezi následujícími dvěma cíli:
Kontrola optimálního proudění vzduchu, který lze zaručit pouze tlakově těsným systémem (krátkodobý cíl).
Zajištění tlakové těsnosti potrubí, objímek a spojek proti vniknutí vody a s tím spojenému vniknutí znečištění pískem. Výsledkem jsou inkrustace, které vedou k problémům při foukání a případně později při vyfukování kabelů (dlouhodobý cíl).